Svenska English Deutsch Start

Rösa Snickeri AB

Verksamhet

Om företaget:
Kundanpassat och flexibelt.
Vi har tillverkat träfönster, glaspartier och specialsnickerier för alla typer av byggnader i mer än 20 år.
Vår affärsidé är att vara konkurrenskraftiga på att tillverka speciella fönster och fönsterpartier.
All tillverkning sker i egna lokaler med senaste CNC-tekniken. Efterbearbetning, lackering, glasning samt slutkontroll borgar för hög kvalitet och leveranssäkerhet. Vi använder formpressat material i alla runda detaljer för bästa formstabilitet. Ett flertal av våra kunder och vår glasleverantör är ISO-certifierade. Tillverkning av ek och teakfönster.
Verksamhet:
Rösa Snickeri ligger i Holsbybrunn, mitt i det småländska träriket. Här är vi 11 medarbetare med tradition och ett stort hantverkskunnande att tillverka fönster. Vi specialiserade oss i slutet på 80-talet och byggde då en ny fabrik. Idag har vi en modern maskinpark i egna lokaler med senaste CNC-tekniken. Våra kunder är framförallt småhusindustrin, byggmaterialhandeln och snickerifirmor
Produkter/tjänster
Vi tillverkar alla typer av fönster:
Runda, ovala, sneda, trekantiga, fyrkantiga m.m., både som fasta och öppningsbara. Alla fönster kan fås med olika glaskombinationer från enkelglas till 3-glas energiruta med gasfyllnad för bästa energivärde. Som ett led i vår produktutveckling kan vi leverera aluminiumbeklädda fönster.
Under 2009 investerade vi i en ny måleri anläggning.
Produkter/tjänster
Rösafönstret är vår egen produkt och av god småländsk kvalité. Det får du alltid med fönster från Rösa Snickeri.

Rösafönstret är ett kvalitets fönster som vi tillverkar i vår fabrik i Holsbybrunn. Rösafönstret är ett kvalitets fönster som vi tillverkar i vår fabrik i Holsbybrunn.
Vi använder formpressat material från Småland i alla runda detaljer för bästa formstabilitet. Vi använder formpressat material från Småland i alla runda detaljer för bästa formstabilitet.
Alla fönster kan fås med olika glaskombinationer från enkelglas till 3-glas energiruta med gasfyllnad för bästa energivärde. Alla fönster kan fås med olika glaskombinationer från enkelglas till 3-glas energiruta med gasfyllnad för bästa energivärde.
Skriv ut
Boka annons