Svenska English Deutsch Start

Teknikkompaniet i Vetlanda AB

Verksamhet

Om företaget:
Hej och välkommen till Teknik Kompaniet.
Vi är ett modernt medieföretag med rötterna i kommunikation och reklam. Vi levererar idag produktioner inom video, webb, event, ljud och trycksaker. Vi har under flera år levererat produktioner och reklamlösningar till våra kunder som har utvecklats tillsammans med oss genom åren. Det har skapat en plattform för vår verksamhet som bygger på kompetens, trygghet och förtroende. Kunskapen inom kommunikation, lärande och beteende är en stark konkurrenskraft i företaget. Vår höga servicegrad är något som våra kunder uppskattar. Dina mål - vi sköter resten.
Verksamhet:
Vi skapar användarvänliga, sökmotoroptimerade, snygga webbplatser, kampanjer och webbtjänster som är både roliga och lätta att använda. Vi har lösningar som passar alla företag, från de minsta till de största. Produktion av video för alla användningsområden. Eventen skapar vi tillsammans med era önskemål i fokus. Vi genomför reklamuppdrag från grafisk profil till broschyr och kampanjmaterial.
Egna varumärken:
Mobil inspelning
64 kanaler okomprimerat broadcastljud kan förevigas och mixas direkt LIVE på plats eller efteråt hemma i studion. Detta sker i en slimmad specialsammansatt mobil studio.

Teknik Kompaniet jobbar med kommunikation i många medier. Ex videoproduktion, webb, reklam, tv och event. Teknik Kompaniet jobbar med kommunikation i många medier. Ex videoproduktion, webb, reklam, tv och event.
Med 15 år i branschen och ett brinnande engagemang kan man förvänta sig hög service, genomtänkta lösningar och högkvalitativa produktioner när man anlitar oss. Med 15 år i branschen och ett brinnande engagemang kan man förvänta sig hög service, genomtänkta lösningar och högkvalitativa produktioner när man anlitar oss.
Vi har fått förtroendet att jobbar med ett stort antal kunder bl a Sapa, Myresjöhus, ICA, Smålandsvillan, Sveriges Radio och Aquajet. Vi har fått förtroendet att jobbar med ett stort antal kunder bl a Sapa, Myresjöhus, ICA, Smålandsvillan, Sveriges Radio och Aquajet.
Skriv ut
Boka annons