Svenska English Deutsch Start

Esm Eksjö Svetsmontage AB

Verksamhet

Om företaget:
ESM Eksjö Svetsmontage AB är en svetsfirma som åker till kunden med sina tre servicebilar och även har sin egen verkstad i Eksjö. Ägare är Michael Pinaitis.
ESM Eksjö Svetsmontage AB vänder sig främst till företag och arbetar i hela Sverige, Norden och Europa. Kontakta oss gärna för mer information!


Verksamhet:
ESM, Eksjö SvetsMontage utför arbete inomsvetsning, konstruktioner och legotillverkning i rostfritt, svart material, aluminium och rör. Vi utför alla arbeten med yrkesstolthet och hög kvalitet till rimliga priser. Vi är certifierade genom Force Technologi. Licens för rostfritt med tig, svart material med tig och pinne.
Produkter/tjänster
Vi är riktigt duktiga på svetsning av olika slag. På verkstan svetsar vi oftas med rör tråd och tig svetsning, ute på våra montage svetsar vi med pinne och tig svetsning. Vid licens krav på legotillverkning utför ESM arbetslicens genom Force Technology, i svart o rostfritt material. Extrudersvetsning (plast) utför vi också utan problem. ESM är utbildade i muffning av fjärrvärmerör av Power Pipe.

Fjärrvärme i Aneby inskärning av ny kulvert. Fjärrvärme i Aneby inskärning av ny kulvert.
Tank, 28 kubik. Carlfors i Husqvarna. Tank, 28 kubik. Carlfors i Husqvarna.
Montering av panna. Värmevärket i Eksjö. Montering av panna. Värmevärket i Eksjö.
Skriv ut
Boka annons