Svenska English Deutsch Start

Stensåkra Charkuteri & Deli

Verksamhet

Om företaget:
Stensåkra Charkuteri i Vetlanda är ett lokalt familjeägt företag. Vi tillverkar charkuteriprodukter från råvara till färdig produkt i butik och all tillverkning sker i nya fräscha lokaler med svenska råvaror. Våra charkuterivaror står för en hög kvalitet samt leveranser med snabbhet och säkerhet.
Stensåkra Charkuteri grundades på 50-talet i Tranås. Företaget drivs idag av Birgitta och Anders Starck. Verksamheten har 11 anställda.
Verksamhet:
Vi samarbetar mycket tillsammans med våra anställda och kryddleverantörer med att utveckla våra produkter. Stensåkra använder sig av lokalt närproducerat kött och vi har ett stort miljötänkande. Regelbundet besöker vi mässor i Sverige och Tyskland för att få idéer. De 18-19 olika produkterna i Stensåkra Charkuteris sortiment är bl a varmkorv, prinskorv, isterband, falukorv,ost och bacongrillare.
Egna varumärken:
Vi är kända för vår goda Stensåkra speedwaykorv som innehåller 62 procent kött och som givetvis går åt som smör i solsken på hemmamatcherna hos speedwayklubbar såsom Elit Vetlandas, Dackarna, Lejonen, Västervik, Varjarna och Piraterna. Stensåkra Charkuteri & Deli sponsrar speedwayföraren Fredrik Lindgren.
Egna varumärken:
Ramslöksgrillaren är en stor favorit som vi bl a erbjöd på premiären i Vetlanda av senaste Åsa-Nisse filmen.

Vi samarbetar med våra anställda och kryddleverantörer med att utveckla goda charkuterivaror för dig som konsument. Vi samarbetar med våra anställda och kryddleverantörer med att utveckla goda charkuterivaror för dig som konsument.
Birgitta Starck visar Stensåkras speedwaykorv som innehåller 62 procent kött. Birgitta Starck visar Stensåkras speedwaykorv som innehåller 62 procent kött.
Stensåkra använder sig av lokalt närproducerat kött och vi har ett miljötänkande i det vi gör. Stensåkra använder sig av lokalt närproducerat kött och vi har ett miljötänkande i det vi gör.
Skriv ut
Boka annons