Svenska English Deutsch Start

EPAB, En Partner AB, Jönköping-Vetlanda- Vaggeryd

Verksamhet

Om företaget:
EPAB, En Partner AB verkar inom Rekrytering, Bemanning och Omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor erfarenhet inom dessa områden. Det är en stor trygghet för dig som kund. Vi finns med kontor i Jönköping och Vetlanda på småländska höglandet.
Verksamhet:
EPAB, En Partner AB är företaget som verkar lokalt och känner arbetsmarknaden väl. Ni som kunder, personal och deltagare kan därför känna stort stöd. Vi har ett stort och väl fungerande nätverk i Jönköpings län. Det är en stor fördel då många föredrar en arbetsplats inom en bekväm radie. Hör av er till oss innan ni bestämmer er för något annat.
Övrigt
Ni är varmt välkomna att besöka er lokala partner på Österängsvägen 2b i Jönköping eller på Lasarettsgatan 10 i Vetlanda. Det finns alltid nybryggt kaffe och nybakade bullar att tillgå som besökare!
Produkter/tjänster
EPAB, En Partner AB har sedan starten i Vetlanda märkt en stor efterfrågan på bl a svetsare och kantpressare.

- Jonny och jag har ett gediget förflutet och stor erfarenhet inom bl a rekrytering och bemanning. Det är en stor trygghet för dig som kund berättar Mikael Holm på EPAB. - Jonny och jag har ett gediget förflutet och stor erfarenhet inom bl a rekrytering och bemanning. Det är en stor trygghet för dig som kund berättar Mikael Holm på EPAB.
Skriv ut
Boka annons