Svenska English Deutsch Start

Meny Telecom AB Sävsjö-Vetlanda-Växjö-Åseda

Verksamhet

Om företaget:
Meny Telecom har sitt ursprung i Åseda Radio TV, som grundades 1960 med ambitionen att förse den lokala marknaden med radio- och TV produkter. Under 80-talet förändrades sakta företagets fokus – mot den nya företeelsen NMT och mobiltelefoni. Företaget fick en snabb tillväxt inom det nya affärsområdet. Den tekniska utvecklingen och telemonopolets avskaffande, ledde under 90-talet till en ökad efterfråga på nya produkter och tjänster och lade grunden till det vi är idag - ett serviceföretag inom telekommunikation.
Verksamhet:
Meny Telecom erbjuder tjänster och produkter inom telekommunikation, IT och elektronik. Vi jobbar mot företag, organisationer och offentlig sektor i sydöstra Sverige, med våra fyra lokalt förankrade enheter, är vi idag en betydande kraft inom bl a mobiltelefoni, växelsystem, mobil data och radiokommunikation. Tillsammans med ledande leverantörer erbjuder vi marknaden konkurrenskraftiga lösningar.
Produkter/tjänster
Ytterligare en butik finns på vår hemsida - www.menytelecom.se. Som företagskund hos oss finns det goda möjligheter att sköta inköpen via vårt effektiva web-handelssystem. Efterfrågan på e-handel ökar inom alla våra kundgrupper. Ett smidigt sätt att göra sina beställningar och kommunicera med oss - dygnet runt.
Övrigt
Vi finns idag representerade på 4 orter: Sävsjö, Vetlanda, Växjö och Åseda.

Meny Telecom finns idag representerade med butiker, service, installationsanläggningar och säljkontor på fyra orter. I Sävsjö med ett säljkontor och i Vetlanda, Växjö och Åseda har vi företagsbutiker. Meny Telecom finns idag representerade med butiker, service, installationsanläggningar och säljkontor på fyra orter. I Sävsjö med ett säljkontor och i Vetlanda, Växjö och Åseda har vi företagsbutiker.
Meny Telecom erbjuder företag, organisationer och offentlig sektor i Småland helhetslösningar inom telekommunikation, IT och elektronik Meny Telecom erbjuder företag, organisationer och offentlig sektor i Småland helhetslösningar inom telekommunikation, IT och elektronik
Rätt telefonilösning skapar nya möjligheter. Meny Telecom erbjuder flexibla alternativ som passar små och mellanstora företag och organisationer - allt byggt på den senaste tekniken. Rätt telefonilösning skapar nya möjligheter. Meny Telecom erbjuder flexibla alternativ som passar små och mellanstora företag och organisationer - allt byggt på den senaste tekniken.
Skriv ut
Boka annons