Svenska English Deutsch Start

KLT comfort & företagstjänst

Verksamhet

Om företaget:
KLT Komfort i Sävsjö är en av representanterna i Jönköpings län för försäljning av produkterna från Ergo Temp. Ergo Temp producerar tryckavlastande, ergonomiska madrasser och kuddar av mycket hög kvalité.
KLT Komfort säljer även Airhawk-dynan som är effektiv för dig som sitter längre sträckor.
Verksamhet:
KLT Komfort & företagstjänst marknadsför AirHawk dynorna samt Ergo temp proudukterna.
Att sitta under längre tid är påfrestande för kroppen. Det höga trycket på sittbensknölarna försämrar blodcirkulationen vilket leder till “träsmak” och domningar i benen. Dessutom kan det vara påfrestande för leder och rygg. Med en AIRHAWK-sittdyna undviker du problemen och sitter alltid bekvämt.
Egna varumärken:
AIRHAWK-dynornas patenterade DRY FLOATATION®-teknik kan liknas vid de tryckutjämnande egenskaper vatten har. Du sitter nedsänkt i dynan som är uppbyggd av ett antal luftceller. Dessa fördelar kroppstyngden jämnt över hela sittdynan och säkerställer därför en bättre blodcirkulation.

Airhawk sittdyna fördelar kroppstyngden jämnt över hela sittdynan och säkerställer därför en bättre blodcirkulation. Airhawk sittdyna fördelar kroppstyngden jämnt över hela sittdynan och säkerställer därför en bättre blodcirkulation.
KLT Comfort säljer Ergotemp som är tryckavlastade madrasser och kuddar. KLT Comfort säljer Ergotemp som är tryckavlastade madrasser och kuddar.
Svankstöd från Airhawk som KLT Comfort i Sävsjö säljer. Svankstöd från Airhawk som KLT Comfort i Sävsjö säljer.
Skriv ut
Boka annons