Svenska English Deutsch Start

Holst Bil AB

Verksamhet

Om företaget:
Holst bil i Sävsjö säljer Subaru bilar, nya bilar och begagnade bilar. Det lilla företaget med den stora servicen, kunden alltid i fokus. Som enda bilförsäljning i Sävsjö gör vi allt för att Du ska hitta din bil hos oss. Med vårt stora nätverk i bilbranschen tror vi oss kunna lösa alla förfrågningar av såväl personbilar som transportfordon.

Verksamhet:
Holst bil i Sävsjö säljer nya och begagnade Subaru bilar. Subaru står för säkerhet, körglädje och driftsäkerhet. Subaru har en permanent 4-hjulsdrift och har Sveriges mest nöjda bilägare året runt.Vi försöker även tillgodose kunderna med andra bilmärken om så kunden önskar.Vi har även uthyrning av bilar och minibussar
Välkommen till oss önskar Mikael med personal!
Produkter/tjänster
Holstbil har biluthyrning till ett förmånligt pris. Vår ambition är att alltid kunna uppfylla kundernas önskemål när det gäller olika typer av fordon, från den lilla miljöbilen till en minibuss för nio personer.

Övrigt
Holstbil samarbetar med märkesverkstaden för Subaru, Nifab i Sävsjö. En erkänt bra verkstad med kunniga medarbetare.

Tillhör du dem som fortfarande kör 2-hjulsdriven bil? Sveriges mest nöjda bilägare kör Subaru med 4-hjulsdrift. Tillhör du dem som fortfarande kör 2-hjulsdriven bil? Sveriges mest nöjda bilägare kör Subaru med 4-hjulsdrift.
Holst bil i Sävsjö säljer Subaru bilar av olika modeller. Körglädje och säkerhet säker Mikael Rickardsson. Holst bil i Sävsjö säljer Subaru bilar av olika modeller. Körglädje och säkerhet säker Mikael Rickardsson.
Biluthyrning på Holst bil i Sävsjö. Här kan du hyra bilar eller minibussar. Biluthyrning på Holst bil i Sävsjö. Här kan du hyra bilar eller minibussar.
Skriv ut
Boka annons