Svenska English Deutsch Start

En komplett leverantör av reklamskyltar

Vrigstad Skyltfabrik / Triple Sign System AB

Internationellt en av de ledande tillverkare när det gäller bildväxlare - men också på topp med service till den lokala marknaden. Triple Sign System AB/Vrigstad Skyltfabrik är en komplett leverantör av reklamskyltar.

Sedan starten 1999 har Triple Sign System AB utvecklats till att bli en av världens ledande tillverkare av bildväxlare.

- Vrigstad Skyltfabrik hjälper kunden att exponera och informera på ett tydligt sätt. Vi erbjuder allt ifrån små namnskyltar till stora ljussystem för utomhusbruk, säger Fredrik Pettersson, platschef.
 
Utökat produktsortiment
 

Tidigare låg upp emot 90 procent av produktionen på export. Nu förväntar man sig en ökning på det nationella planet sedan man utökat produktsortimentet för att passa den lokala marknaden.

- Tidigare gjorde vi bara enstaka jobb som en ren service till våra kunder, men så kom vi in på ett större projekt, ett vårdhem som behövde en totallösning för hela området. Och då tänkte vi - varför inte fortsätta? förklarar Fredrik Pettersson.
 

Mångsidig produktion av reklamskyltar.

- Vi möter kundernas behov, vad det än gäller skyltar och reklam, säger platschef Fredrik Pettersson.
 
Ny inriktning på närområdet
 

Utrustningen fanns redan på plats, dessutom kunnig personal och kontakter med världens ledande skylttillverkare. Resultatet blev ett tydligt avstamp med inriktning på närområdet i Smålandregionen.

- Vi möter kundernas behov vad det än gäller, allt ifrån plåtskyltar och fasadbokstäver till vepor. Vi jobbar i alla tänkbara material och vi har också möjlighet att hjälpa till med design av texter och logotyper, säger Fredrik Pettersson.
 
Agentur på flaggor
 

Man har också nyligen fått en agentur på flaggor som öppnar möjligheter till bra lösningar för företag och föreningar.

- Det kommer vi att jobba hårt med framöver och jag kan nog garantera att vi erbjuder Sveriges lägsta priser, säger Fredrik Pettersson.
 
Servar kända varumärken
 

Bland de stora kunderna återfinns kända namn och varumärken som Willa Nordic, Team Sportia, Sony Music, Volvo och Mediamarkt.

Triple Sign/Vrigstad Skyltfabrik ligger centralt på småländska höglandet. Fastigheten på drygt 1500 m2  rymmer både produktion och försäljningskontor.  Säljkontor för exportmarknaden ligger i Nacka.
 
Triple Sign System AB har gjort sig kända internationellt för sin produktion av bildväxlare.
 
 
Text & bild: Gabriella Mellergårdh

Läs mer om Vrigstad Skyltfabrik / Triple Sign System AB »
Boka annons