Svenska English Deutsch Start

Ny kantpress stärker service

Landsbro Smide AB

Ökad industriservice med flyttning av maskiner och rena reparationer. Det är målet för Landsbro Smide under 2010. För att stärka servicen investerar man i en ny kantpress  som kan bearbeta plåt upp till 12 mm.
 
- Vi tittar på utvecklingsmöjligheter när det gäller både industriservice och entreprenader, säger Patrik Ericsson.
 
Mycket jobb under vintern
 

Den rekordkalla och snöiga vintern har inneburit en hel del jobb i verkstaden, inte minst med reparationer. Under lågkonjunkturen har också många industrier passat på att bygga om och till för att stå redo för en uppgång.

- Det har öppnat möjligheter för oss att komma in. Nu rullar också husfabrikerna för fullt och där har vi många kunder. Det är väldigt positivt att se att hjulen snurrar igång, säger Patrik.
 
Husfabrikerna snurrar för fullt. Landsbro Smide bidrar med tillverkning av balkar och stolpar, berättar Patrik Ericsson.
 
Stor bredd på uppdragen
 

Uppdragen som landar i verkstaden har stor bredd. Det handlar om allt ifrån att tillverka balkar och stolpar till husfabrikerna till att felsöka en trasig fleroperationsmaskin. Landsbro Smide tillverkar stativ till CNC-maskiner, reparerar kedjor på sågverket och lagar en trasig plog till en kund - som har den i bruk igen inom ett par timmar.

- Det är vår styrka, att det går snabbt och enkelt. Vi är smidiga. Du får hjälp på direkten, utan krångel, säger Patrik Ericsson.
 
En betongkross till en grävmaskin väntar på nya tänder. Landsbro Smide utför alla slags reparationer, felsökning och underhåll.
 
 
Text & bild: Gabriella Mellergårdh

Läs mer om Landsbro Smide AB »
Boka annons