Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

 

Vecka 27
Torsdag 2 juli
Grattis Rosa, Rosita
Valuta
EUR 10.47 0.00
GBP 11.61 0.03
USD 9.3 0.00
BÖRSEN 18:40
0.84%

Sök på allt i hemsidan

T.ex. företagsnamn eller produkt

Lediga jobb på Höglandet och i Gnosjöregionen

Funderar du på att byta jobb? Eller kanske söker du ett för första gången. Här presenterar vi lediga jobb på Småländska höglandet och i Gnosjöregionen. Bor du utanför vår region vill vi passa på att önska dig varmt välkommen till oss!

 

 Utvalda jobb i Gnosjöregionen

Gnosjö Plåtindustri AB - Produktionstekniker/NC beredare
Gnosjö Plåtindustri söker dig som är tekniker och problemlösare!   I tjänsten ingår: NC beredning av CAD filer i Radan Produktionsberedning av artiklar i affärssystem Monitor Support och problemlösning vid stansning och bockning Framtagning av prov...
Codeq AB - Codeq rekryterar Automationstekniker
Vi söker nu en driven automationstekniker med genuint tekniskt intresse.   Som automationstekniker kommer du bland annat att arbeta med följande arbetsuppgifter:   Arbeta med felsökning och förebyggande underhåll av produktionsutrustning PLC-programmering Byggnati...
Codeq AB - Codeq rekryterar Automationstekniker till Reftele
Vi söker dig som har en god erfarenhet från tillverkning, i synnerhet inom automation och robotprogrammering. Du bör ha kompetens motsvarande högskola inom maskinteknik, eller motsvarande kunskaper.
Codeq AB - Codeq rekryterar EQS Manager
Till en av våra kunder i GGVV-regionen har vi nu en mycket intressant roll som EQS Manager. Företaget är en attraktiv, och för många känd, arbetsgivare med stark position på världsmarknaden vilket gör tjänsten extra rolig.
Gnosjö Plåtindustri AB - Kantpressoperatör
Som kantpressoperatör ställer du maskinen och kör produktion. Vi jobbar med mindre serier så det kan bli många ställ på en dag.
LB - Plast Hillerstorp AB - Ställare / operatör
Vill du bli en av oss ?   LB Plast är ett privat ägt företag som specialiserats sig på egna formsprutade produkter till diverse branscher.
Hörle Wire AB - Underhållsansvarig
Hörle Wire AB söker underhållsansvarig, klicka på länken för mer information. https://lnkd.in/gErRVEBVi ser fram emot att höra av just dig!
PULS Bemanning AB - Puls rekryterar Industriarbetare
Vi söker för framtida uppdrag dig som vill arbeta som operatör, montör eller som lagermedarbetare inom industrin i GGVV-området.   Läs mer och ansök här: Industriarbetare

 Lediga jobb från internet - Gnosjöregionen

 Lediga jobb från internet - Höglandet