Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

 

Vecka 14 Söndag 11 april Grattis Ulf, Ylva
Valuta
EUR 10.16 -0.01 -0.011
GBP 11.7 -0.03 -0.026
USD 8.54 0.00 0.001
BÖRSEN 17:30
0.48%

Börskursen på vår hemsida visar indexet Cboe SE 30 som representerar de 30 största svenska bolagen.
Detta index följer OMXS30. Kurserna är 15 minuter fördröjda. Siffrorna levereras av Millistream.

Sök på allt i hemsidan

T.ex. företagsnamn eller produkt

Lediga jobb på Höglandet och i Gnosjöregionen

Funderar du på att byta jobb? Eller kanske söker du ett för första gången. Här presenterar vi lediga jobb på Småländska höglandet och i Gnosjöregionen. Bor du utanför vår region vill vi passa på att önska dig varmt välkommen till oss!

 

 Utvalda jobb i Gnosjöregionen

Hotell Nissastigen - Sommarjobb Hotell Nissastigen och restaurang Ströget
Sök jobb hos oss!Vi söker nu personal till sommaren v. 27-32.De tjänster vi söker är: Servitris/Servitör/ReceptionArbetstiden är förlagd till kvällstid.Köksbiträde Arbetstiden är förlagd till kvällstid.
Smemo AB - Verktyg och Maskintekniker
Vill du jobba med innovativa lösningar på uppdrag av ledande internationella kunder? Smemo är legotillverkaren som blivit känd för avancerad problemlösning och spjutspetskvalitet nu söker vi en Verktyg och maskintekniker.
Green & Co AB - Vi söker säljare!
Vill du jobba med oss och sälja maskiner och utrustning till plastindustrin?   Vi söker en säljare som har erfarenhet från branschen som vill jobba i en liten och trevlig organisation.
Gnosjö Plåtindustri AB - Kantpressoperatör
Vi söker en Kantpressoperatör, dagtid.   Dina arbetsuppgifter Som kantpressoperatör ställer du maskinen och kör produktion.
Codeq AB - Production Planner med internationell profil
BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 150 anställda i koncernen, som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljone...
Codeq AB - Thule Group söker Demand Planner
Thule Group är ett världsledande globalt företag med produkter för sport och fritidsaktiviteter. Vi gör det enkelt för människor att ta med sig det de bryr sig om - på ett lätt, säkert och tilltalande sätt.
Codeq AB - Supply Planner med rätt personlighet
BabyBjörn AB är ett svenskt familjeföretag med cirka 150 anställda i koncernen, som utvecklar, marknadsför och distribuerar barnprodukter, främst för åldersgruppen 0–3 år. Företaget grundades 1961 och sedan starten har fler än 30 miljone...
Campus Värnamo - Projektkoordinator - Digitala noden
I samarbete med tre högskolor, Business Gnosjöregion AB och den nationella branschorganisationen Polymercentrum AB har verksamheten för avsikt att driva ett utvecklingsprojekt Digitala noden med Vinnova-finansierat medel.   Campus Värnamo vill nu anställa en projektkoor...
Aktiv Bemanning i Småland AB - Processtekniker Blowtech Group
Blowtech söker ständigt nya talanger till vår produktion. Just nu ser vi ett särskilt behov av att förstärka teamet som ansvarar för våra omställningar och optimeringen av blåsprocessen.
Möllers Mark & Bygg AB - Snickare
Vill du jobba med oss? Vi söker just nu en SNICKARE till vårt team.   Kontakta Nicke 070-3442867 för mer information och ansökan

 Lediga jobb från internet - Höglandet