Den här webbplatsen använder cookies. Läs mer »


Tack, jag förstår

 

Vecka 40
Torsdag 1 oktober
Grattis Ragnar, Ragna
Valuta
EUR 10.33 0.02
GBP 11.43 0.07
USD 8.68 0.00
BÖRSEN 11:45
0.21%

Sök på allt i hemsidan

T.ex. företagsnamn eller produkt

Lediga jobb på Höglandet och i Gnosjöregionen

Funderar du på att byta jobb? Eller kanske söker du ett för första gången. Här presenterar vi lediga jobb på Småländska höglandet och i Gnosjöregionen. Bor du utanför vår region vill vi passa på att önska dig varmt välkommen till oss!

 

 Utvalda jobb i Gnosjöregionen

DS Smith Packaging - Lönespecialist
Är du en erfaren lönespecialist som tar stort ansvar och är van att arbeta självständigt? Gillar du att jobba strukturerat och noggrant för att leverera den bästa servicen?
Sigarv AB - Verktygsmakare
Vi söker en serviceinriktad och positiv verktygsmakare som vill vara med på en häftig resa. Sigarv befinner sig efter ägarbyte i ett nytt utvecklingsskede.
Finmekanik i Bredaryd AB - CNC-Ställare
Finmekanik rustar för framtiden och söker nu en ställare som vill vara med på resan.   Vi söker CNC-ställare.
Jansson Industri AB - Verktygsmakare
Vi söker dig som vill vara en viktig länk i vår produktion.   Dina arbetsuppgifter blir underhåll och service av pressverktyg och stötta våra automat och manuella pressavdelningar.
EAB - Produktionsmedarbetare
Som produktionsmedarbetare på EAB arbetar du vid någon av våra maskiner. Ditt arbete omfattar allt från att läsa ritningar till maskinställning och kvalitetskontroll.
GARO AB - Testingenjör E-mobility
Vi erbjuder möjligheten till en viktig roll i vår expansion av GARO E-Mobility. Du är med i utvecklingen av inbyggda system i produkter, med fokus på ny teknik och hållbarhet.
INVID Anderstorp - Utvecklare i affärssystemet Pyramid
INVID befinner sig i en spännande utvecklingsfas där framtiden ser mycket ljus ut. Som utvecklare hos oss får du ett spännande arbete som även innebär mycket frihet under ansvar.
Kraftringen Service AB - Beredare
Kraftringen Service AB söker en Beredare till kontoret i Anderstorp.   Om jobbet Som beredare arbetar du med beredning av anläggningsarbeten och underhållsåtgärder inom eldistributionsanläggningar 0,4-36kV.
GARO AB - Sales Director E-mobility
GARO E-mobility står nu inför en expansiv fas och söker en Sales Director  GARO E-mobility har en hög ambition att växa snabbare än marknaden. Vi letar nu efter en erfaren försäljningsdirektör som vill vara en del av utvecklingen att elektrifie...
PULS Bemanning AB - Puls rekryterar arbetsledare
Är du en erfaren färdigutbildad snickare eller har flera års erfarenhet inom hantverksyrket och vill ta nästa steg i din karriär?   Då har vår kund SjöGoo tjänsten för dig.